Kasper Dyrvig
Webudvikler


Om mig

Jeg er uddannet webintegrator og har mange års erhvervserfaring med online design og marketing.

Det betyder kort sagt, at jeg arbejder med at gøre hjemmesider bedre. Jeg har i flere år arbejdet med at udtænke, implementere og optimere alt lige fra små dele af en eksisterende hjemmeside til lancering af helt nye hjemmesider.

Fra 2007 har jeg arbejdet med at designe og programmere hjemmesider. I 2010 blev jeg udlært webintegrator fra Media College Aalborg. Siden da har jeg arbejdet med udvikling og optimering af hjemmesider.

Andre fagområder jeg har arbejdet med i tidens løb, indbefatter lyd- og videoproduktion samt design og fremstilling af tryksager.

CV

Web- og appdesign + front-end development
Nu er jeg ansat hos EG som er en af Nordens største leverandører af it-løsninger. Jeg udvikler design til både apps og web med fokus på at gøre det så nemt som muligt for målgruppen at bruge alle de mange funktioner vi propper ind i vores løsninger.

Front-end developer, grafisk designer, speaker og videoproducer
Fra marts 2014 til midten af 2017 har jeg arbejdet for Xena som front-end udvikler på både webapplikationen og hjemmesiden. Jeg arbejdede med det grafiske udseende både digitalt og på tryk.

Jeg tog mig også af produktionen af videotutorials på Xenas YouTube-kanal og koordinerede med oversættere. Jobbet bød også på vedligehold og design til andre af virksomhedens online projekter.

Webmaster og Online Conversion Specialist
Juli 2010 - december 2013 arbejdede jeg hos DTF travel, en del af Stena Line Travel Group, med DTF travels egne hjemmesider plus søsterselskaberne Best Travel, Nemrejse.dk og rejseklubben Vi elsker ferie.

Elev
Under uddannelsen til multimedie integrator, hvor jeg gennemførte grundforløbet inden jeg skiftede til webintegrator, var jeg elev hos reklamebureauet Spar2design. Siden hen har jeg flere gange arbejdet sammen med Louise derfra.

Under webintegrator-uddannelsen var jeg i praktik hos reklamebureauet Visuelstorm hvor jeg var med til at kode dele til flere nystartede projekter.

Grafiker og trykkeri
I 2008 arbejde jeg hos Bræmer Tryk og senere hos Budolfi Grafisk med udarbejdelse af salgsmateriale og opdatering af deres respektive hjemmesider. Jeg hjalp også til i trykkeriet hos Budolfi Grafisk.

Fakta om Kasper

Referencer

EG One Go & Log
Redesign af UI til online app.
Xena
Design af UI til online app og front-end udvikling på mobiloptimeret hjemmeside. Grafisk design og layout til tryksager. Planlægning, indspilning og udgivelse af videotutorials.
Bjerre Group
Udvikling af enkel, moderne og responsive hjemmeside.
Previsto
Redesign og udvikling af hjemmeside.
Best Travel
Redesign af hjemmeside og optimering til smartphones, front-end udvikling og informationsdesign.
Chrispuds
Optimering af design på eksisterende hjemmeside.
Find Encoding
Design og kode til responsive hjemmeside.
Ravn's Vinduespolering
Design og produktion af mobilvenlig hjemmeside.

Webprogrammering

Kompetancer